EHOWS SRB5                              eho socnet1b               eho socnet2d

Uslovi korišćenja materijala na ovom vebsajtu

Pravo intelektualne svojine i autorskih prava

U skladu sa zakonskim propisima koji uređuju oblast pristupanja i korišćenja informacija koje se nalaze na internet prezentacijama, Ekumenska humanitarna organizacija je dužno da obavesti sve posetioce ove internet prezentacije da je sav materijal koji se nalazi na ovim stranicama, autorsko delo i intelektualna svojina Ekumenske humanitarne organizacije.

Takođe, deo materijala koji se nalazi na ovoj internet prezentaciji Online Arhiva Ekumenske humanitarne organizacije, pripada partnerskim organizacijama sa kojima Ekumenska humanitarna organizacija ostvaruje saradnju kroz Sporazum ili Memorandum o saradnji, u okviru koga su regulisana i pitanja prava koja se odnose na korišćenje sadržaja internet prezentacija, uključujući tu i razmenu adresa domena.

Internet prezentacija Online Arhiva Ekumenske humanitarne organizacije

Na samom početku, zahvaljujemo Vam na poseti našoj internet prezentaciji. Vaš pristup, kao i korišćenje sadržaja naše internet prezentacije podleže uslovima korišćenja koji su u ovom tekstu navedeni, kao i važećim zakonskim propisima koji uređuju ovu oblast. Samim pristupom i korišćenjem internet prezentacije, prihvatate bez ograničenja, uslove korišćenja. Ukoliko ne prihvatate uslove korišćenja bez ograničenja, molimo Vas da napustite našu internet prezentaciju.

Vlasništvo sadržaja

Ova internet prezentacija i svi tekstovi, logotipi, grafika, slike, audio-video materijal i ostali materijal koji se na njoj nalaze, jesu autorsko pravo ili vlasništvo Ekumenske humanitarne organizacije, uz materijal koji je na našoj internet prezentaciji postavljen uz dozvolu vlasnika ili ovlašćenog nosioca prava. Korišćenje sadržaja ove internet prezentacije bez pisane dozvole vlasnika Sadržaja je strogo zabranjeno. Zainteresovani za korišćenje svih tekstova, logotipa, grafika, slika, audio-video materijala i ostalih materijala koji se nalaze na vebsajtu Online Arhiva Ekumenske humanitarne organizacije su zamoljeni da nas kontaktiraju na: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.. Ekumenska humanitarna organizacija će zaštiti svoja autorska prava, svoja prava intelektualne svojine i ostala srodna prava, kao i druga prava, u najvećoj meri dozvoljenoj zakonom, uključujući i krivično gonjenje.

Vaša upotreba ove internet prezentacije

Sadržaj internet prezentacije Online Arhiva Ekumenske humanitarne organizacije može sadržati štamparske greške i nefunkcionalne linkove, a promene i ažuriranje sadržaja se mogu uraditi periodično u bilo kom trenutku, bez prethodnog obaveštenja. Ekumenska humanitarna organizacija se ne obavezuje da redovno ažurira informacije sadržane na ovoj internet prezentaciji, a, takođe, ne može da garantuje da će internet prezentacija funkcionisati bez prekida ili grešaka, da će uočeni nedostaci biti blagovremeno ispravljani, ili da je internet sajt kompatibilan sa vašim hardverom ili softverom. Informacije date na ovom internet sajtu ne treba prihvatati kao savet za donošenje odluka bilo koje vrste.

Izuzeće od odgovornosti

Internet prezentaciju Onlin Arhiva Ekumenske humanitarne organizacije koristite na sopstvenu odgovornost, a Ekumenska humanitarna organizacija nije odgovorno za materijalnu ili nematerijalnu štetu, direktnu ili indirektnu, a koja nastane iz zloupotrebe ove internet prezentacije ili njenog sadržaja.

Linkovi ka internet prezentacijama trećih lica

Na ovoj internet prezentaciji se nalaze linkovi ka internet prezentacijama čiji vlasnik ili korisnik nije Ekumenska humanitarna organizacija. Takvi linkovi su postavljeni isključivo da bi Vama pružili što više informacija. Ekumenska humanitarna organizacija ne kontroliše i nije odgovorno za rad, sadržaj, politiku privatnosti ili bezbednost ovih internet prezentacija, a, istovremeno, ne kontroliše sadržaj, proizvode ili usluge koje su dostupne na tim internet prezentacijama. Ako uspostavljate vezu sa takvim internet prezentacijama putem linkova koji su postavljeni na našoj internet prezentaciji, to činite na sopstvenu odgovornost i bez saglasnosti Ekumenske humanitarne organizacije.

Promena uslova korišćenja

Ekumenska humanitarna organizacija može u svakom trenutku izmeniti ove uslove korišćenja tako što će ažurirati ovaj tekst, što će Vas automatski obavezati novim uslovima korišćenja sadržanim u izmenama, a iz tog razloga bi trebalo da periodično posetite ovu stranicu, kako biste se upoznavali sa važećim uslovima korišćenja naše internet prezentacije.

Takođe, deo materijala koji se nalazi na ovoj internet prezentaciji Ekumenske humanitarne organizacije, pripada partnerskim organizacijama sa kojima Ekumenska humanitarna organizacija ostvaruje saradnju kroz Sporazum ili Memorandum o saradnji, u okviru koga su regulisana i pitanja prava koja se odnose na korišćenje sadržaja internet prezentacija, uključujući tu i razmenu adresa domena.

Logo oznake partnerskih institucija Ekumenske humanitarne organizacije

Nazivi, imena, fotografije, logotipi, kao i ostali materijal koji je ustupljen od strane organizacija i institucija sa kojima Ekumenska humanitarna organizacija ostvaruje saradnju, a koji se nalazi na ovoj internet prezentaciji, takođe spadaju u prethodno navedeno o uslovima korišćenja internet prezentacije Online Arhiva Ekumenske humanitarne organizacije.

FaLang translation system by Faboba