Resursni centar za osobe sa invaliditetom Ekumenske humanitarne organizacije u saradnji sa Sekretarijatom za rad, zapošljavanje i ravnopravnost polova AP Vojvodine započeo je program ispitivanja potreba organizacija osoba sa invaliditetom sa teritorije Vojvodine.
Rezultati ovog istraživanja biće dragoceni, jer će dati sliku o tome kakvi su kapaciteti organizacija osoba sa invaliditetom u Vojvodini i kakve vrste dodatne podrške su im potrebne. Na osnovu toga se mogu ubuduće kreirati programi podrške koji bi bili prilagođeni realnim potrebama Vaših organizacija i članstva.

Jedan od programa podrške biće i program jačanja kapaciteta invalidskih organizacija u trajanju od godinu dana koji će sprovesti Resursni centar za osobe sa invaliditetom Ekumenske humanitarne organizacije.
U sledećih mesec dana, a najkasnije do 10. jula potrebno je poslati detaljno popunjen upitnik na mail adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili putem pošte na adresu Bate Brkića 12, 21000 Novi Sad, Tel/fax: 021-400-204,

Upitnik možete pronaći ovde