EHOWS SRB5                              eho socnet1b               eho socnet2d

Učešće EHO Centra za volontere na Okruglom stolu Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu

Okrugli sto je organizovan 12. oktobra 2007., u 12.00 sati u zgradi IV APV, sa načelnicima za društvene delatnosti svih opštinskih uprava u Vojvodini - članovima opštinskih Veća koji su zaduženi za omladinu. Tom prilikom, prezentaciju Tima stručnih saradnika Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu održala Ivana Koprivica - koordinatorka projekta.
Za više detalja sa ovog skupa, posetite veb-sajt Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu.
Pokrajinski sekretarijat je sve prisutne upoznao sa projektima koje je realizovao ove godine. Pokrajinski sekretar za sport i omladinu g. Modest Dulić je skupu predstavio planirane aktivnosti za sledeću godinu. Naglašeno je da je veoma važno da lokalne samouprave shvate kako mora postojati strategija koja će na lokalnom nivou ukazati na probleme mladih i načine njihovog rešavanja.
Dnevni red:
1. Rezultati evaluacije implementacije Akcionog plana politike za mlade u AP Vojvodini (Jasmina Knežević - Ženska alternativa);
2. Lokalni akcioni planovi za mlade, njegova metodologija i kreiranje (Nenad Maletin - Pančevo);
3. Prezentacija Tima stručnih saradnika Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu (Ivana Koprivica - koordinatorka projekta) DOWNLOAD
4. Neophodnost obrazovanja i angažovanja omladinskih radnika/ca pri lokalnoj samoupravi (gđa Gordana Ajduković, dekanica BK fakulteta i Danijela Radić - Centar za omladinski rad).

FaLang translation system by Faboba