EHOWS SRB5                              eho socnet1b               eho socnet2d

Trening za pisanje biznis plana

POZIV ROMIMA POVRATNICIMA I INTERNO RASELJENIM LICIMA SA PREBIVALIŠTEM NA PODRUČJU VOJVODINE ZA UČEŠĆE NA JEDNODNEVNOM TRENINGU O PISANJU BIZNIS PLANA KOJI ORGANIZUJE EKUMENSKA HUMANITARNA ORGANIZACIJA IZ NOVOG SADA
Ekumenska humanitarna organizacija iz Novog Sada u okviru projekta „Pomoć za proterane Rome u Vojvodini” organizuje jednodnevni trening kojem je cilj da se učesnici: upoznaju sa karakteristikama biznis planova, razviju osnovne veštine planiranja svog biznisa i ovladaju nekim metodama planiranja, popune Biznis plan – formular Ekumenske humanitarne organizacije.
Trening je jednodnevni, traje šest sati (od 9 do 15 časova) i biće održan u prostorijama Ekumenske humanitarne organizacije (EHO) u Novom Sadu, Ćirila i Metodija 21 (Telep), 28.01.2009.godine (sreda).
Trening je besplatan, a učesnicima van Novog Sada će biti nadoknađeni putni troškovi. Broj učesnika je ograničen a rok za prijavljivanje je 23.01.2009.godine.
Molimo zainteresovane da popune upitnik koji će nam pomoći da izaberemo pojedince koji će učestvovati na treningu. Izbor učesnika treninga biće obavljen 26.01.2009.g. nakon čega će prijavljeni kandidati biti obavešteni o rezultatima.
Upitnik za prijavu na kurs za pisanje biznis plana se može skinuti (download ) odavde ... >>> (klik na sličicu)TXTDL.jpg

 

FaLang translation system by Faboba